ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η PKwebsolutions αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή του διαδικτυακού σας χώρου, ώστε να ξεχωρίζει για την άρτια δομή, την αισθητική, αλλά παράλληλα και την επαγγελματική εμφάνισή του.  Στόχος μας είναι η ιστοσελίδα σας να είναι προσιτή και ελκυστική για τον επισκέπτη, κατανοητή και στοχευμένη ως προς τις απαιτήσεις και τα ζητούμενα της κάθε επιχείρησης.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, αρχικά μελετάμε και αναλύουμε τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη – επιχείρησης σε μια πρώτη συνάντηση και κατόπιν επεξεργασίας και προσχεδίων παρουσιάζουμε προτάσεις εξειδικευμένες που θα ανταποκρίνονται στους στόχους που έχουν καθοριστεί.  Αναπτύσσεται έτσι μια φιλική και γόνιμη σχέση από τα πρώτα στάδια η οποία στοχεύει στην επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Για την δημιουργία ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε αξιόπιστα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) όπως το WordPress . Όλες οι ιστοσελίδες μπορούν να συνδυαστούν με το πρότυπο WCAG 2.0 ώστε να μπορεί να είναι φιλική για AMEA. Το πρότυπο WCAG 2.0 βοηθά τα τα άτομα με ειδικές ανάγκες να μπορούν να πλοηγηθούν μέσα στην ιστοσελίδα εύκολα και χωρίς καμία δυσκολία.  Ιστοσελίδες που εντάσσονται στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται με αυτόν τον μηχανισμό.

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOPS

Περισσότερο από ποτέ και μετά από τις προκλήσεις που αντιμετώπισε ο πλανήτης εξαιτίας της  πανδημίας  και τη καραντίνας, ειδικότερα το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αναδείχθηκε η ανάγκη ύπαρξης και μεγέθυνσης του ηλεκτρονικού εμπορίου. Επιχειρήσεις που δε διέθεταν e-shop, αντιμετώπισαν δραματικές οικονομικές συνέπειες και προβλήματα βιωσιμότητας. Συνεπώς η δημιουργία e-shop θεωρείται πλέον επιβεβλημένη,  είτε υπάρχει φυσικό κατάστημα είτε όχι.

Η PKWebsolutions αναλαμβάνει τη μεταφορά του καταστήματός σας στο διαδίκτυο με στόχο την αύξηση των πωλήσεών σας, αφού εμπορεύεστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο και πάντα στις καλύτερες τιμές .

 

 

 

DIGITAL MARKETING

Αναπόσπαστο κομμάτι μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας, αποτελεί η προώθησή της στις μηχανές αναζήτησης (digital marketing).  Σκοπός μας είναι να εξειδικεύσουμε τις προηγμένες υπηρεσίες Digital marketing  και μέσα από τη χρήση τους, να καταφέρουμε την επιτυχημένη προώθηση και διαφήμιση των υπηρεσιών και προϊόντων σας. Μόνο με τη διασφάλιση της ισχυρής παρουσίας σας στο διαδίκτυο, μπορείτε να πετύχετε αύξηση του όγκου  εργασιών σας. Η παρακολούθηση όλων των τάσεων και των καινοτομιών στο digital marketing είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία οποιασδήποτε επιχείρησης και εμείς είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι η εταιρεία σας διατηρεί ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο. Οι αποτελεσματικότεροι τρόποι προώθησης ιστοσελίδων είναι οι εξής: • Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης με τεχνικές μεθόδους SEO (Search Engine Optimization) με στοχευμένες λέξεις-κλειδιά • Διαφημιστικές Καμπάνιες μέσω Google Adwords (Pay per Click) • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( Social Media), όπως Facebook, Twitter, κ.α. SEO

Η προώθηση ιστοσελίδων με SEO σας εγγυάται την αύξηση επισκεψιμότητας με αποτέλεσμα. Για να επιτευχθεί αυτό, συλλέγουμε τις λέξεις – κλειδιά που έχουν σχέση με το αντικείμενο προβολής της ιστοσελίδας σας και εφόσον έχουμε κάνει ανάλυση των ανταγωνιστών της επιχείρησής σας, τις χρησιμοποιούμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να προβληθεί στις πρώτες θέσεις οργανικά. Επίσης βασική προϋπόθεση για μια καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης είναι η καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα με καλή εσωτερική οργάνωση, καλογραμμένα κείμενα και διαφορετικό τίτλο σε κάθε σελίδα. Google Adwords Μία από τις σημαντικότερες μεθόδους προώθησης μιας ιστοσελίδας είναι η στοχευμένη διαφήμιση στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google..

Επιπλέον τονίζεται η τεράστια ανάπτυξη των μέσω κοινωνικής δικτύωσης και η προώθηση επαγγελματιών μέσα από αυτά.  Η αυξανόμενη χρήση αυτών, καθιστά επιβεβλημένη τη παρουσία της κάθε επιχείρησης στα Social Media. Είμαστε σε θέση λοιπόν να προωθήσουμε την εταιρεία σας στα κοινωνικά δίκτυα με το καλύτερο τρόπο και με σκοπό να προσελκύσουμε πελάτες και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας χρησιμοποιώντας τους καλύτερους μηχανισμούς που υπάρχουν στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας, κλείστε ένα ραντεβού στο χώρο σας και αφήστε μας να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους και τις δυνατότητες εκπόνησης ενός έργου που θα απογειώσει τις πωλήσεις σας.